Naslov

TEHNIČKI CENTAR MLADIH RIJEKA
Korzo 2a/2 – 51 000 Rijeka
Tel: 051 323-153
Fax: 051 211-305
e-mail: radionica@ztk-rijeka.hr
web: radionica.ztk-rijeka.hr
facebook: facebook.com/tcm

 

 

 


 

ČLANICE RADIONICU KORISTE BEZ NAKNADE

 

 

VIJESTI


Vijest (2017-02-24)

Od danas imamo i vijesti na TCM stranici!

 

 


OTVOREN NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO MENTOR MODELAR
U skladu sa razvojem radionice otvoren je natječaj za radno mjesto mentor-modelar. Cijeli tekst natječaja možete preuzeti ovdje (doc 35KB).

O RADIONICI «TEHNIČKI CENTAR MLADIH»

Tehnički centar mladih započeo je sa radom 2008.g. u sklopu poslovnog prostora Zajednice tehničke kulture Rijeka, a namijenjen je provedbi praktičnih radova sa učenicima osnovnih i srednjih škola grada Rijeke u kojoj će se provoditi cjelogodišnji tečajevi iz područja Tehničke kulture.

 

Uz mogućnost odabira modela iz ABC tehnika, kataloga ili pak specijaliziranih WEB stranica, učenici će uz mentore moći unositi nacrte u nekom od programa na PC, u program CNC glodalice, te vršiti ručnu doradu, spajanje i na kraju - završno bojanje materijala kao što je furnir, ploče od drva, lima, plexi staklo plastika i dr. Svako radno mjesto, njih 10, opremljeno je priručnim alatom, a u sklopu radionice nalaze se i vrhunski modelarski strojevi.

 

Pokrovitelj ovog značajnog projekta za mlade tehničare Rijeke je Grad Rijeka i Odjel gradske uprave za sport i tehničku kulturu Nositelj cjelokupnog projekta radionice je Zajednica tehničke kulture Rijeka, koja će koordinirati rad mentora na provedbi stručnih programa.

ČASOPIS TCM NEWS

KRATKI PREZENTACIJSKI FILM

Pogledajte kratki prezentacijski film o Tehničkom centru mladih.

Unos vijesti